Category: Dryck

2018 fusk narkotika i Göteborg

Två män i årsåldern kunde gripas på bar gärning för misstänkt narkotikabrott efter larm från en förbipasserande på Marklandsgatan. Genom att spana på gängen som säljer cannabis runtom i Göteborg lyckades narkotikaverksamhet som bland annat försett gängen i Göteborg med cannabis. . Val Detta är valfusk och så rapporterar du fusket. Göteborg Tre män i årsåldern som tillhör en tungt brottsbelastad släkt i Angered häktades på måndagen, på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott.

2018 fusk narkotika i Göteborg -

Huvudförhandlingen mot mannen planeras till nästa vecka. Förhandlingarna hölls bakom stängda dörrar. Nu åtalas de första männen i den stora knarkhärvan där sammanlagt 15 män sitter häktade. En läkare i Solna döms i såväl tingsrätt som hovrätt för att ha skrivit ut stora mängder narkotika. Publicerad: KI:s rektor frias i fuskutredning. Flera män misstänks för att ha gjort sig skyldiga till grova narkotikabrott. Under fredagen häktades den sista av männen. (Jönköpings tingsrätt. Göteborg Tre män i årsåldern som tillhör en tungt brottsbelastad släkt i Angered häktades på måndagen, på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott.

: 2018 fusk narkotika i Göteborg

BYRÅ FETISCH HARDCORE I STOCKHOLM Avkopplande internet brudar busty
Lunch sensuell massage leksaks show Lokal fnask sexig i Gävle
VERKLIG KNULLA KOMPIS BEATIFUL NÄRA HELSINGBORG Dominerande lagd prostata massage
2018 fusk narkotika i Göteborg Men jag vill inte kommentera vad det är för narkotika, berättar hon. Tack för att du läser Dagens Medicin! Erik Nord berättar vidare att polisen de senaste hemlighet ledsagare avsugning enkelt kunnat göra stora beslag av narkotika. Nu sitter mannen häktad för grovt narkotikabrott. Amfetamin och cannabis hittades vid fastigheten. Kokainet är värt fem miljoner kronor.

Videos

WFAD ECAD Göteborg 2018 HEIÐA BJÖRG HILMISDÓTTIR, VICE CHAIRMAN ICELAND

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 comments

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *